Waarom P-reizen ?

“Omdat het úw vakantie is en niet die van een reisorganisatie. Bij P-reizen is en blijft het uw vakantie of uitje, u hoeft het niet uit handen te geven maar blijft uw eigen baas”

Wat is het verschil met andere reisorganisaties voor mensen met een beperking ?

“Wij kennen geen beperkingen, sluiten niemand uit, gaan overal naartoe, zo lang als u wilt, met wie u wilt, naar wie u wilt, wanneer u wilt, hoe u wilt etc.
P-reizen biedt GEEN van te voren vastgestelde reizen aan. U hoeft NIET op 11 augustus om 09:00 klaar te staan, we drinken GEEN koffie om 10:30 in Ede en worden NIET bij Cafe de Groot om 12:00 aan tafel verwacht voor pannekoeken..
U bepaalt zelf de reis van A tot Z, wij begeleiden u van A tot Z en kunnen vrijwel alles regelen zoals ú dat wenst”

Is P-reizen duurder dan andere reisorganisaties ?

“P-reizen is niet duur, maar het is wel veel geld”, zei eens iemand. Zo kan je het goed omschrijven. Voor de kwaliteit van uw vakantie krijgt u waar voor uw geld. Het is wel zo dat een timmerman die maatwerk levert meer kost dan de IKEA. Maar dan heb je wel precies wat je wil.
Massa productie is altijd goedkoper en dat doet P-reizen wel; als er zich een groep aanmeldt”

Kan ik mijn PGB gebruiken ?

Jazeker kan dat. hier vindt u aanvullende informatie”.

Kan ik mijn medicijnen meenemen op reis ?

“Altijd. En indien noodzakelijk nemen we een medicijnpaspoort mee. Ook voor andere medische hulpmiddelen en materialen zijn gepaste oplossingen en helpen we u bij”

Ik zit in een rolstoel en wil gaan vliegen, geeft dit problemen ?

“Nee, dit geeft geen problemen. Wij melden dit aan de vliegtuig-maatschappij inclusief de maten en gewichten. Zij zullen daar dan rekening mee houden en de reis aanmerkelijk soepeler laten verlopen. Het klinkt misschien raar maar het heeft eigenlijk voordelen”

Is P-reizen aangesloten bij nationale overkoepelende organisaties?

“P-reizen is geen reisbureau en derhalve niet aangesloten bij nationale verenigingen met een waarborg of garantiefonds ed. Is ook niet van belang omdat P-reizen zelf geen reizen aanbiedt. De reis wordt (naar wens) geboekt bij een reisbureau dat wel al die zekerheden biedt, dit scheelt u weer in de extra kosten die anders dubbel doorberekend zouden moeten worden.
Samen met u zorgen we wel voor op maat gemaakte verzekeringen voor de reis (samengestelde garantie annulerings- en reis verzekering)”

Wat moet ik zelf doen ?

” Uw wensen aan P-reizen doorgeven.
Van reisbestemming tot welke verzekering u wilt, wat u wilt doen in de vakantie, wat u wilt dat er voor u geregeld wordt.
De begeleiding begint met alle voorbereidingen en eindigt pas als u bij wijze van spreke het fotoalbum van de vakantie thuis hebt ontvangen”

Hoe blijf ik op de hoogte van P-reizen ?

Via de nieuwsbrief en/of de facebook pagina van P-reizen. Beide opties vindt u onder “follow & like us” rechts in beeld.

Moet ik BTW betalen ?

“Nee. De dienstverlening van P-reizen is vrijgesteld van BTW. U betaald dus géén BTW!”

Is het altijd één op één begeleiding ?

“Als u samen met iemand of meerdere vrienden of familieleden wilt reizen kunt u de begeleiding prima delen met elkaar. U bepaalt hoeveel u begeleiding u mee wilt en kunt dus ook hiermee kosten beperken”

Ik heb nog een andere vraag ?

“Stel deze gerust aan p-reizen en u krijgt zeer spoedig een persoonlijk antwoord”

© Copyright