“U bepaalt zelf uw budget”

De vergoeding waar u 24 uur complete zorg en begeleiding voor krijgt, is vastgesteld op 250 euro per dag. Dat komt neer op 10,42 per uur!

Gaat u samen met anderen en deelt u de begeleiding, dan deelt u ook de kosten. U betaalt dus per begeleider en niet per persoon. 

Ook de reis en verblijfskosten van uw begeleiding worden dan gedeeld met uw reisgenoten.

Er worden géén andere kosten gerekend. Er zijn géén administratie-, handelingskosten of andere vervelende verassingen.  Over de dienstverlening van P-reizen betaalt U géén BTW! 

Wenst u dat P-reizen het vakantiebudget beheert, dan maken wij een compleet budgetvoorstel. De kosten, genoemd in dit voorstel, zijn de totale kosten voor de hele vakantie, dus alle reis- en verblijfskosten voor beide partijen.

Nadat we een budget hebben afgesproken garandeert P-reizen dat dit niet overschreden wordt.U krijgt geen rekening achteraf en alles wat overblijft wordt teruggestort op uw rekening.  U betaalt nooit meer dan het afgesproken budget.

Alle kosten, écht alle kosten dus ook voor de foto´s, verzekeringen, souveniertjes en zelfs de postzegel op de ansichtkaart naar huis worden meegenomen in het budget zodat u niet voor verassingen komt te staan aan het eind of ná de vakantie.

  • Dagje uit