“U bepaalt zelf uw budget”

Uw vakantie budget kunt u onderverdelen in de begeleidingskosten en de vakantiekosten.

De begeleidingskosten (zorg/verpleging/begeleiding) zijn vastgesteld op 250 euro per dag. Dat komt neer op 10,42 per uur!

De vakantiekosten zijn afhankelijk van uw keuzes, die bepaalt u zelf en daar horen naast uw eigen kosten ook de reis en verblijfskosten van uw begeleiding bij.

Gaat u samen met anderen en deelt u de begeleiding, dan deelt u ook de kosten. U betaalt dus per begeleider en niet per persoon. 

Er worden géén andere kosten gerekend. Er zijn géén administratie-, handelingskosten of andere vervelende verassingen.  Over de dienstverlening van P-reizen betaalt U géén BTW! 

Wenst u dat P-reizen het vakantiebudget beheert, dan maken wij een compleet budgetvoorstel. De kosten, genoemd in dit voorstel, zijn de totale kosten voor de hele vakantie, dus alle reis- en verblijfskosten voor beide partijen.

Nadat we een budget hebben afgesproken garandeert P-reizen dat dit niet overschreden wordt.U krijgt geen rekening achteraf en alles wat overblijft wordt teruggestort op uw rekening.  U betaalt nooit meer dan het afgesproken budget.

Alle kosten, écht alle kosten dus ook voor de foto´s, verzekeringen, souveniertjes en zelfs de postzegel op de ansichtkaart naar huis worden meegenomen in het budget zodat u niet voor verassingen komt te staan aan het eind of ná de vakantie.

  • Dagje uit