“Met P-reizen kom je er wel”

Er zijn in principe geen grenzen. Vrijwel alles is mogelijk. Ú bepaalt de grens en niet wij. De reis wordt gepland aan de hand van uw persoonlijke wensen.

Gewoon lekker een dagje weg b.v. naar de Efteling of een familiebezoekje, een stedentrip, aan het strand in Frankrijk, Spanje of Egypte. All inclusieve of juist iets actiefs en met de camper door Noord Amerika. 

Een culturele reis naar archeologische plaatsen, een actieve vakantie op de fiets of winkelen in Milaan, Londen of Parijs, maar ook lekker in een huisje op de hei is mogelijk.

Schildercursussen in Dublin (2015), de “roadtrip” naar Armin van Buuren in Ibiza (2016), een reis “van hier naar Tokyo” (2017), op safari in Zuid Afrika (2018) en zelfs dwars door de Amazones (2019) bleken geen probleem en leverde onvergetelijke ervaringen op.

Maar het hoeft allemaal niet spectaculair  te zijn. Gewoon lekker op vakantie is goed genoeg. U bepaalt waar uw uitdaging ligt, het is en blijft uw keuze. Het kan ook zijn dat u liever thuis uw vakantie doorbrengt en tóch begeleiding wil hebben om het thuis gezellig te maken met misschien wat uitstapjes.

Waar u ook heengaat en hoelang de reis ook duurt, uw begeleiding haalt u op en brengt u ook weer thuis. Service van voordeur tot voordeur dus! Om een beter idee te krijgen kunt u aan de hand van voorbeelden onder het kopje reizen zien hoe gevarieerd de mogelijkheden zijn.

De keuze is echt aan u. Wat, waar en hoelang u maar wilt.

  • Dagje uit