Maart/apr 2019

Een heel erg rustig begin dit jaar. Het lijkt wel of iedereen de zomer afwacht. Voor juli staan er al wel 7 vakanties gepland terwijl andere jaren gekozen werd voor de wat rustigere en voordeligere periodes in het jaar.

Maar er werd wel een “thuisvakantie” genoten. De familie ging op stap en onze “vakantieganger” bleef lekker in alle rust thuis mét zijn eigen begeleidster.

Iemand anders koos wel voor een dagje uit naar Friesland.

En as zaterdag vertrekken twee grote vriendinnen samen naar de Dordogne.

Verder is deze nieuwsbrief iets laat uitgebracht want….na heel veel energie erin gestoken te hebben samen met een kennis gaat de nieuwe P-reizen website de lucht in. Niet omdat de oude niet goed was, maar de software was verouderd en dreigde daardoor niet meer ondersteund te worden.

Toch een momentje om te kijken of de teksten nog wel up to date zijn en de hele site wat op te schonen.

Een fris begin dus, maar nog even geduld, want de techniek….

Wat wel gelijk meegenomen kan worden is dat er net een aanmelding binnenkwam voor begeleiding…..3 weken camperen in Frankrijk bij Lignac…!!! Klinkt heel gezellig, zie voor meer informatie zie de oproep en/of mail naar P-reizen.