Sept/okt 2019

Heerlijke dagen hadden we deze maanden, genoeg momenten om erop uit te trekken en elf keer werd daar gebruik van gemaakt. Acht keer een dagje uit van een bezoek naar het scheepvaartmuseum naar ergens in de natuur of naar een toeristische plek of plaats.

Drie vakantiegangers reisden respectievelijk naar Gelderland, België en Parijs.

Het was “maar” een midweekje Parijs en toch werd iedere dag een hoogtepunt bezocht, de Notre Dame, het Louvre en de Eiffeltoren. Dit naast de twee reisdagen met een zonnebloem rolstoelauto die op zich al feestelijk waren.

We gaan nu een rustigere periode tegemoet, tijd om verder te werken aan de vernieuwde website en plannen voor volgend jaar. Niet alleen omdat het steeds drukker wordt, maar ook omdat de wetgeving om aanpassingen vraagt. Ieder jaar kijken we waar we staan en waar we met zijn allen heen willen. Niet alleen geografisch maar dus ook als onderneming.