juli/augustus 2020

Nieuwsbrief juli/augustus

De nieuwe website is gelukkig rond, dat is best een klus blijkt, maar voorlopig ziet hij er weer netjes uit en meer van deze tijd.

De laatste Japan reis is nu ook definitief geannuleerd en in plaats daarvan is een reisje langs de Rijn gepland voor de eerste week van september.

Naast 4 dagjes uit binnen Nederland en één “thuisvakantie” ging er toch ook iemand naar Helgaland in Duitsland. Een heel klein eilandje wat zich uitstekend leent voor mooie wandelingen. De auto blijft op het vasteland en heb je daar ook helemaal niet nodig. Alles is op loopafstand.

Hester, die haar ouders al veel te lang had moeten missen door de Corona, kon naar hun eigen huisje in Frankrijk. Heerlijk relaxen met zijn allen en weer even echt samen zijn.

Natuurlijk zijn dit niet de aantallen vakanties die we gewend zijn, maar toch erg fijn dat we iets kunnen doen. En in dit geval is P-reizen met één op één reizen misschien wel juist dé manier om nog op stap te kunnen gaan met minder risico…!

In ieder geval gaan we gewoon op een veilige en fijne manier door met uitstapjes en reizen waar en wanneer mogelijk en verantwoord.