mei/juni 2021

Ons geduld wordt beloond én een buitenkansje voor belangstellenden!

Na een lange stilte druppelen langzaam weer enkele aanvragen binnen. Heel voorzichtig wordt er begonnen met denken aan een mogelijke vakantie. Niemand maakt haast, maar wel heel fijn dat er weer in die richting gedacht kan worden.

Binnen Nederland was hier en daar al wel iets mogelijk en lange wandelingen door Amsterdam met o.a. een bezoek aan het Waterlooplein is al een paar keer gemaakt. Toch even eruit op één van die mooie dagen tussendoor.

En zo zijn er nog een aantal losse dagen gepland hier en daar. Én er worden al wat leuke ideeën gedeeld over volgend jaar.

P-reizen keek samen met een studente naar de naamsbekendheid en beloonde mensen die meededen aan dit onderzoek met een kans op een prijsje. Deze is gewonnen door Marysch Janssen.

Én jawel, de studente is eind juni geslaagd voor haar examen.

Het achter de schermen werken aan met name ervoor zorgen dat de service nog beter en sneller gaat zijn terwijl de kosten gelijk blijven gaat gewoon door. We blijven bijleren en verbeteren waar kan.

En dan nu een buitenkansje voor cliënten die een paar dagen met P-reizen in Amsterdam willen doorbrengen vóór 21 oktober 2021.

Door omstandigheden kan P-reizen eenmalig een paar gratis overnachtingen aanbieden in het zeer luxe Hard Rock Hotel op het Leidse plein in Amsterdam.

Ik zie heel graag belangstellenden reageren.

Ik wens iedereen een heel mooi begin van deze warmere maanden.