juli/augustus 2021

Het lijkt wel een vliegende start zo snel gaat het plots.

Cliënten die vorig jaar moesten annuleren kloppen nu weer aan. Vouchers kunnen nog gebruikt worden, maar ook nieuwe aanvragen komen druppelsgewijs binnen voor later dit jaar, en zelfs al voor volgend jaar.

Het verbaast me te zien dat dit jaar al ruim 100 dagen zijn geboekt bij P-reizen ook al was de start zo langzaam.

Buiten wat dagjes uit binnen Nederland, gingen we deze maanden ook al twee weken naar Frankrijk en één week naar Duitsland.

Er is een begin gemaakt met het verschuiven van het organiseren van de uitjes naar begeleiders zelf en twee begeleiders zijn daar al mee gestart. Zo kunnen we straks veel meer aan en staan we als organisatie steviger in onze schoenen.

De aangeboden gratis overnachtingen in het Hard Rock Hotel zijn heel goed besteed aan iemand die niet alleen het heel fijn vond om er eens uit te zijn, maar ook nog gek was op het Hard Rock Concept én jawel precies op zijn verjaardag hierop getrakteerd werd.

We zijn terug van weggeweest en gaan weer lekker op pad, maar nog altijd wel voorzichtig.