Nieuwsbrief maart/april

De voorspellingen komen uit en P-reizen wordt weer gevonden op het internet, via andere organisaties, mond op mond reclame en terugkomende vakantiegangers van voorgaande jaren.

Fijn dat we weer naar “buiten” mogen. Dagjes in Amsterdam, bezoek aan vriendin, reisje naar Valencia deze maanden en vele plannen voor de komende twee.

Als je je vriendin wilt bezoeken maar die woont aan de andere kant van Nederland, is het wel zo leuk om een nachtje te blijven logeren en er een echt leuk uitje van te maken. Daarbij dan de musical de “Titanic” bezoeken maakt het plaatje compleet.

Gewoon een dagje rondslenteren, winkels bekijken en in dit lekkere weer een terrasje pakken in Amsterdam. Flexibel op het allerlaatste moment beslissen zodat je zeker weet dat het lekker weer is en je er een echte mooie dag van kan maken. En achteraf het volgende uitje plannen.

Valencia liet een mooie vuurwerkshow zien, dat is wel even een reisje, maar ook helemaal de moeite waard. Buiten de vuurwerkshow zelf is Valencia natuurlijk ook een hele mooie stad.

Voor ieder wat wils, net wat iemand zelf leuk vindt, want zoals P-reizen laat zien, het ís en blijft uw vakantie en niet die van een reisbureau.