nieuwsbrief juli/aug 2022

Een wandelweek in Nederland, met natuur op de voorgrond en lekker in een huisje, één op één. Pure rust en toch actief op vakantie bleek een goede keuze voor deze jongeman. Iedereen weer tevreden naar huis en ook het thuisfront vond het uitje geslaagd.

Verschillende nieuwe aanvragen kwamen binnen, details worden nog besproken. Wat eruit sprong was een aanvraag voor een cruise naar Alaska….wat een tóp idee!

Drie weken Thailand…dat is niet mis en zo fijn als je familie daar een huisje heeft. Dan ben je heel ver weg en toch….thuis. Heerlijk op jezelf met zelfs een zwembad in je eigen tuin. Dan is drie weken wel lang en toch ook weer niet te lang. Het was echt een feest die tijd.

Na 34 jaar terug naar Marokko, je lievelings- tante bezoeken en met je neef en achterneef op stap in en rondom de stad waar je geboren bent. Dat zijn stevige indrukken. In 34 jaar verandert er veel, maar zo bijzonder om daar weer gewoon rond te lopen en straten en gebouwen te herkennen. Daar kan je dan wel weer een tijdje op teren.

Zo zie je maar hoe verschillend mensen hun vakantie kiezen. En het is wel dé kracht van P-reizen dat er ook echt gekozen kan worden. Niet uit een beperkt aanbod van een reisorganisatie, maar echt úw keuze. Het is en blijft úw vakantie en wij passen ons aan.